Friday, 15 July 2011

AKTIVITI DI SK KAMPONG CHEGAR, PENDANG, TAHUN 2011

31 Mac 2011 - Mesyuarat Agong PIBG Ke 23

Semua bertungkus-lumus membuat persiapan. Bagus!

Apa yang penting... kerjasama!

Jangan lupa datang..
                                                                        

                             Pakcik Polis dah tiba. Kalaulah ada murid-murid hari ini, sure gerun punya!

Para waris tekun mendengar ucapan Pakcik polis ini. Penuh dewan, ramai yang hadir .Waris beri kerjasama. Pakcik kata.. pakat-pakat tengok dan tegurlah anak-anak kita ni.. sebelum terlambat. InsyaAllah.

Mesyuarat Agong PIBG Ke-23  bermula. YDP ( biru), TYDP ( batik) dan Bendahari saja ke yang duduk di depan tu? Yang lain ???


11 comments:

  1. mana yang lain.....ooo..mc kut...hehe

    ReplyDelete
  2. Bersamangat anak murid cikgu..meriah no.Tahniah sb cantik blog cikgu.

    ReplyDelete
  3. Cantik blog cikgu.Saya terperasan dan rasa cam kenal je cikgu...ha ha ha memang kenal pun.Salam kat mail.

    ReplyDelete
  4. Kerjasama yang ditunjukkan dalam mesyuarat PIBG ini amat baik. Tahniah dan kekalkan untuk masa-masa akan datang.

    ReplyDelete
  5. Untuk menjana kecemerlangan, permuafakatan antara semua pihak amat penting.....
    TQ melawati blog saya, menjadi follower dan memberi komen......
    Cuma ada masalah nak follow balik.... mcm ada masalah ja... nanti saya try lain....insyaallah...

    ReplyDelete
  6. Sikap kerjasama yang ditunjukkan ibarat yang berat sama dipikul,yang ringan sama dijinjing.

    ReplyDelete
  7. Komen anda saya hargai. Thanks...Cg norma follow blog saya tau..

    ReplyDelete
  8. Cg Azlina, boleh guna url saya..
    http://ija66.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Sebenarnya saya link ja kat gambar cikgu tu.... boleh masuk dan boleh komen....cuma bila nak follow naik muka org lain... itu yg sy tak follow lagi...... takut jd kot len plak... lagipun saya tak pandai bab blog ni...tp, tadi dah ok.... saya dah follow cikgu pun....

    ReplyDelete