Thursday, 7 July 2011

MODUL PENGAJARAN TMK MERENTAS MODUL TERAS ASAS BAHASA INGGERIS TAHUN 1 KSSR

RPH-Bahasa-Inggeris-TMK-Tahun-1-KSSR

7 comments:

  1. Aduh.... Hari pertama persekolahan tahun ni.. blur! blur! KSSR th 1 nak kena ajaq.How? How? Start semalam 10 until 14 Julai kena p terima KSSR Th 2, pulak dah! At least ada pengetahuan sikit2. Hari ke2 dah mula rasa syok sbb dah jelas sikit. Next year.. harap2 x blur lg. InsyaAllah

    ReplyDelete
  2. Hari pertama kenal KSSR memang tak faham apa2 sebab perkara baru,banyak kerja yang perlu dilakukan setiap perkara perlu di teliti.Dengan adanya KSSR ini kita lebih mudah mengenali prestasi murid.

    ReplyDelete
  3. KSSR merupakan satu perkara yang baru untuk menilai prestasi murid. Memang berat juga.

    ReplyDelete
  4. KSSR memang perkara yang baru yang berat hendak dilakukan.

    ReplyDelete
  5. cg norazlina, sudi2kan lah follow blog saya ni..

    ReplyDelete
  6. Cantik blog cikgu.Tahniah..dapat markah penuh ni

    ReplyDelete
  7. nampaknya semua cg2 dah terer dalam membuat blog...tahniah!!!

    ReplyDelete